Servicii curatenie profesionale Roby's Cleaning Team!

Muncim din greu, astfel încât dvs. să nu trebuiască să o faceţi! Tăiaţi curăţenia de pe lista dvs. şi recuperaţi timp pentru a face mai multe dintre lucrurile care vă plac. Curăţăm totul! Oferim servicii de curăţenie generală atât pentru afaceri cât şi pentru locuinţe, de curăţare ferestre, curăţare covoare şi alte servicii specializate.

Firma servicii de curatenie profesionala din Bucuresti

Nicolas & Roby Style Impex SRL (NRSI Clean) este o firma de servicii de curatenie profesionala, servicii care sunt de cea mai inalta calitate. Suntem renumiti pentru excelenta in calitatea serviciilor, eficienta si profesionalism. NRSI Clean ofera servicii de curatenie atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatii comericale-birouri, la un pret competitiv. Echipele noastre de curatenie sunt echipate cu cele mai noi echipamente de curatare si sunt la un nivel de profesionalism pe care il oferim.

Serviciile noastre sunt adaptate special pentru fiecare dintre cerintele clientilor nostri. Va oferim servicii de curatenie generala si post-constructor, servicii de spalare mochete, pardoseli si tapiserie scaune, servicii de spalare geamuri, servicii de intretinere curatenie in afara orelor de program, servicii de protocol, servicii de curatenie generala si intretinere hotel, Scopul nostru este de a depasi asteptarile dvs:

  • Tot personalul nostu este calificat si instruit
  • Folosim cea mai recenta tehnologie si echipamente de curatare moderne
  • Folosim consumabile ecologice de calitate
  • Intotdeauna punctuali, si in uniforme profesionale pentru identificarea usoara
  • Serviciu "hot-call", disponibili pentru week-end si la urgente

 

Dacă sunteţi interesat să aflaţi mai multe despre ceea ce putem face pentru dvs., veniţi pe Str Salaj nr 140 în Bucuresti sau ne puteti contacta pe:

Telefon: 0787.771.645

E-mail: georgiana.olteanu@robyscleaningteam.com 

Noutăţi