Despre noi

Echipa noastră de profesionişti cu experienţă poate curăţa spaţiul dvs. exact aşa cum vă place de fiecare dată. Personalul nostru este compus doar din persoane verificate, oneste şi demne de încredere care folosesc numai produse ecologice de curăţare. Echipa noastră lucrează din greu pentru a vă asigura satisfacţia totală.

Firma noastra se numeste NICOLAS & ROBY STYLE IMPEX SRL cu sediul in Bucuresti si domeniul principal de activitate sunt serviciile de curatenie pentru cladiri indiferent de destinatia lor.

NRSI este o companie care isi propune un obiectiv ambitios, si anume, crearea si dezvoltarea economie sociale. NRSI isi asuma misiunea de a veni in sprijinul clientului prin preluarea serviciilor suport de curatenie ale companiei Dvs. creand astfel o economie de timp si resurse materiale. Efectuam servicii de curatenie profesionale la cel mai inalt standard, croite special pe cerintele clientului si care reflecta obiectivele si politicile corporatiei Dvs. Prin natura lor, serviciile de curatenie sunt destinate creearii confortului, sigurantei conservarii si imbunatatirii calitatii vietii si nu in ultimul rand a imaginii clientilor. Echipa de management are ca misiune mentinerea si imbunatatirea calitatii serviciilor si relatiei cu clientii prin disponibilitate non-stop. Suntem flexibili, stim ca timpul Dvs. este pretios si de aceea programul de efectuare a serviciilor de curatenie poate fi lunar, saptamanal sau zilnic. Putem asigura servicii de calitate la preturi extrem de competitive si atractive deoarece ne concentram  pe calitate si dezvoltare a afacerii in mod organic . 

Dacă aveţi orice întrebări cu privire la serviciile noastre, sau doriţi să utilizaţi unul dintre aceste, vă rugăm să vizitaţi pagina noastră de contact.